Back to All Events

Opening of the heart (short retreat)


  • Blommerenbos - Bonheiden Hendrik Consciencelaan 32 Bonheiden, Vlaanderen, 2820 Belgium (map)

Opening of the heart is a profound transformation weekend in which we return together to your true nature to start looking at life as it really is. The weekend will bring profound healing, from where well-grounded and powerful decisions can be made for the sole purpose of living your highest potential in love and oneness with your true self and your environment. Shamanic vegetalismo weekend

  • Guided by Marijn De Wit

———————————————————————————————

Opening of the heart is een diepgaand transformatieweekend waarbij we samen terugkeren naar jouw ware natuur om van daaruit het leven weer te gaan bekijken zoals het werkelijk is.  Het weekend zal diepgaande healings brengen, van waaruit goed geaarde en krachtige beslissingen kunnen genomen worden met als enige doel om jouw hoogste potentieel te leven in liefde en eenheid met je ware zelf en je omgeving.

Begeleiding: Marijn De Wit


Earlier Event: November 22
HEARTBEAT - cacao/dance event
Later Event: November 26
Consultationday - shamanic body touch