Back to All Events

Touch of the shaman horse

  • Casa Kawalu Broekmansstraat 86 Booischot Belgium (map)

De start van ons nieuwe seizoen, waarin het werk met de paarden voor mij een belangrijke rol inneemt, zowel het groeps als individuele werk. Deze avond staat open voor broeders en zusters.
"Touch" is een avond waarin je jezelf ruimte geeft en je laat aanraken, door te zijn wie je bent, jezelf ervaren, in nabijheid van je zielepaard.

Het spreekt voor zich dat deze hoogsensitieve dieren je raken vanop een afstand, echter nu in deze cirkel willen we het paard nog dichterbij brengen.

We maken ons lichaam open met verscheidene massagetechnieken. We oefenen met ons lichaam, alsook met mekaar. het intuitieve invoelen zal mede gestuurd worden doorheen de energie van de groep en omringende paarden. Je lichaamsbewustzijn staat hier centraal!!

Een massagetafel in open lucht (in de paardenweide) staat klaar bij de paarden op deze avond waar je individueel mag gaan uitrusten en ontvangen, het paard zal jou bezoeken in deze subtiele wereld van aanraking.
Aanwezigheid ervaren en voelen, helemaal thuis ZIJN .

!! Deze aanrakingsavond bij de paarden zal plaatsvinden bij mooi weer buiten, bij koude temperaturen werken we binnen bij het vuur en in de stalling.

max 8deelnemers

schrijf tijdig in via juanitapyl@thewhitearrow.eu of wildiers.inge@telenet.be
voor meer info neem gerust contact op met ons

Earlier Event: September 13
Soundhealing formation / opleiding
Later Event: September 18
Icaro Tobacco ceremony