Back to All Events

Soundhealing formation / opleiding

  • Great White Whale Center Jozef Reusenslei 182 Borsbeek Belgium (map)

Muziek is al heel mijn leven een passie. Ondertussen reeds 10 jaar actief als soundhealer, wil ik graag al mijn ervaringen doorgeven aan jou. Het werk doorheen de jaren tijdens persoonlijke sessies en groepssessies in zang en therapeutisch werk hebben een flinke bagage nagelaten dewelke ik zorgvuldig zal uitspreiden over een reeks van workshops. Het is de bedoeling dat je deze workshops als een reeks volgt, want elke sessie bouwt verder op de vorige. We gaan in deze opleiding niet enkel werken met instrumenten en de stem, maar we gaan ook dieper inwerken op jouw Tonal, ofwel jouw 'personage'. Het ontrafelen van jouw programma's en motivaties om de dingen te doen die jij doet, op die unieke manier zoals jij ze brengt, is een onontbeerlijk gegeven binnen dit werk. Je kan deze opleiding dus volgen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling alsook om te gaan werken met mensen in 'the field'.

Ieder geeft deze 'kundes' op zijn eigen unieke prachtige manier. Zo zal mijn wijze van het doorgeven van deze kennis ook op een geheel op eigen bevindingen en ervaringen beruste manier worden geven. Al deze bevindingen binnen dit milieu hebben mij een geheel persoonlijke en dus ook unieke manier van werken met klank gegeven. Vanuit deze kennisbron zal ik jou dus ook begeleiden.

Je zal werken met de stem en instrumenten, leren voelen van frequenties, werken met de stilte, persoonlijke schaduwwerk, ademhalingstechnieken, healingstechnieken, energetisch sjamanistisch werk en veel veel meer.

Meer info over soundhealing en wat je op deze 5 sessies allemaal zal leren, kan je hier vinden: http://www.thewhitearrow.eu/?use_flash=1#/soundhealing-opleiding/4594113387

Locatie: Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, Borsbeek

Data: 13, 20, 27 sept, 11 & 25 okt 2018

Aanvang: 19u tot 22u

Prijs: 35€ per sessie of 150€ voor de reeks

Earlier Event: January 16
Soundhealing formation
Later Event: September 13
Touch of the shaman horse